domingo, 13 de marzo de 2011

Cabaret de Mitjanit


Una horeta i deu minuts. Amb aquesta estoneta que es fa tan i tan curta, les dues actrius omplen un petit escenari, d'una petita però acollidora Sala Muntaner de Barcelona amb les seves veus dolces i potents. Defensen amb personalitat i valentia una història d'amor, de gelos, de somnis, de passos endavant i en fals, de rivalitat, de llegendes i de futures promeses, d'amistat. En definitiva, una història de teatre musical acompanyada de tocs d'humor, la divertida participació del públic i una seductora veu en off (com no podia ser una altra que la de Roger Pera) que és l'amo d'aquest Midnight Cabaret on, un bon dia, hi arriba Jane a fer un càsting i provar sort com a artista. El seu somni. Allà haurà de compartir escenari amb Norma, estrella del local i dona de Mark, l'amo, la veu en off. A partir d'aquí, i només acompanyades per un piano i un saxo, les dues actrius (Maria i Marta Torras) rivalitzen per ser les estrelles de l'espectacle i per ocupar el cor d'algú més.

Una petita gran joia que repassa èxits de musicals com Chicago, All that Jazz o Copacabana, la majoria d'ells adaptats al català. Un petit gran tresor que t'imbueix en els cabarets del segle passat i que et fa desconnectar per una estona d'un món que és boig però que encara té la capacitat i la destresa de crear perles com aquesta. Totalment recomanable.

http://www.todomusicales.com/content/content/2808/roger-pera-dirige-cabaret-de-mitja-nit-en-la-sala-muntaner-de-barcelona/

MSM

No hay comentarios: