lunes, 4 de octubre de 2010

De compres!


Avui he anat de compres! Sí, no tinc prou roba que n'he hagut de comprar més. Pobreta de mi... (què materialista que ha sonat!) 

I això que dissabte ja hi vaig anar. Però, després d'estar tot el matí, em van faltar hores: em vaig estar  una bona estona al Zara emprovant pantalons i pantalons i més pantalons. I res, tu! Només em vaig quedar un vestidet gris de llana (o cotó, sempre em costa distingir-los). Una monada. He de dir que que jo no sóc de pantalons i més de vestits i fandilles (ha quedat comprovat); una té manies i és ampla de cuixes. Lo típic.

I després del Zara, cap al Desigual falta gent! M'encanta aquesta marca, i mira que hi vaig tardar anar: la trobava (i la segueixo provant) força cara. Però des de fa un parell d'anys he sucumbit a l'amalgama de colors, draps i teixits impossibles, i no hi ha temporada que no em compri alguna coseta. Sense anar més lluny, l'altre dia, com us explicava: allà encara vaig anar més amb "el pitu al cul", agafant de pressa i corrents els draps que em cridaven a la vista i posant i treient roba com el Superman. He d'afegir que les presses venien perquè havia d'anar a una pastisseria a buscar un pastís, i tancaven a una hora concreta.

Així que, com que em vaig quedar amb les ganes de seguir fonent la targeta de crèdit, aquest migdia m'he acostat al Corte Inglés i sí, ho reconec, m'encanta. Sé que a molta gent no li agrada, com a gran centre comercial que fa mal al petit comerç, però fa anys i panys que hi compro i sempre hi trobo el que busco. Beneïda "Fórmula Joven": variada i econòmica. Com no podia ser d'una altra manera, aquí sí que he trobat pantalons, quatre per ser exactes, amb els quals em veig passable. I un parell més de vestidets de tardor/hivern. Una monada.  

I, una mica d'aquí i una mica d'allà, i ja tinc l'armari de tardor/hivern una mica més apretadet i renovadet. No ha tingut tant glamour com a "Sex and the City" però cadascú a les seves possibilitats.

La Carrie Bradshaw de La Garriga ataca de nou! On es deu amagar el meu "Mr  Big"??

MSM