jueves, 1 de diciembre de 2011

Ja hi tornem a ser!


Per Nadal cada ovella al seu corral. I és que el temps passa ràpid. Massa ràpid. I no pots fer res per evitar-ho, més que resistir-te a voler créixer i traslladar la il·lusió d'ara que ets gran als més petits. A partir d'avui toca decorar oficines, cases, racons plens de moments inolvidables que, any rere any, es van repetint però de diferent manera. Toca visitar fires i mercats nadalencs, medievals, temàtics d'aquesta època tan estimada per uns i tan odiada per altres. Pèrquè hi ha molta gent a qui el Nadal no agrada: per raons personals, socials... pel que sigui. Sap greu que sigui així però cada persona és un món, mil·lers d'històries s'aglomeren sota les llums de pobles i ciutats. I potser, els ulls els delaten. Com els ulls dels més petits que transmeten la il·lusió per aquestes festes. Un esperit, crec, que no s'hauria de perdre mai.

MSM

A cualquier edad


Da lo mismo que tengas 20, 30 o 40. Una mujer siempre puede ser irresistible si se lo propone. Para un hombre o para ella misma, ¡por supuesto!; no lo necesitamos solamente para seducir a un hombre, sino por nuestra propia autoestima, por sentirnos tremendas con nosotras mismas.
Por eso, si necesitas un empujoncito, te recomiendo IRRESISTIBLE, un manual que desvela las armas más sutiles de seducción y las estrategias más efectivas, además de enseñarte a amarte a ti misma, lo cual es la mejor arma para lograr que los hombres caigan a tus pies. Escrito con un lenguaje directo y desenfadado, en tus manos tienes un curso práctico de aplicación inmediata para que empieces a disfrutar hoy mismo de tu poder de seducción.

¡Saca a pasear de una vez tu lado más femenino! 

MSM