viernes, 12 de agosto de 2011

Diari/o d'/e una colombiana (Dia 11/12, final)

 (perdoneu, per ultima vegada, els accents)
Ara si que si, ja soc a la recta final d'aquest viatge fantastic. Avui hem acabat de visitar uns illetes al costat de Cartagena, a sopar, i dema tornada. Volem de tarda i de nit, aixi que a tope amb el jet lag. Nomes puc donar gracies per haver pogut fer aquest viatge, tornar a veure la Madre Aurora i la tasca tan meravellosa que ha fet tants anys i, coneixer, per fi, la terra que em va veure neixer. La seva gent encantadora, els seus paisatges, el seu cafe, els seus costums...
De fet, i per diverses raons, aquest anys era l'idoni per fer aquest viatge. I, malgrat tots els dies i encara que sembli estrany, tinc ganes de tornar a la meva petita rutina. Llar, dolsa llar, que diuen.
Si m'heu seguit fins aqui, gracies. Com sempre, i fora d'un diari, continuare amb les meves tasquest literaries i amb nous projectes de cara al nou curs que arribara d'aqui poc. Bon estiu a tothom!

***
(perdonad, por última vez, los acentos) 
Ahora si que si, ya estoy en la recta final de este viaje fantastico. Hoy hemos acabado de visitar unos islitas junto a Cartagena, a cenar, y mañana vuelta. Volaremos de tarde y de noche, así que a tope con el jet lag. Sólo puedo dar gracias por haber podido hacer este viaje, volver a ver la Madre Aurora y la labor tan maravillosa que ha hecho tantos años y, conocer, por fin, la tierra que me vio nacer. Su gente encantadora, sus paisajes, su cafe, sus costumbres...
De hecho, y por diversas razones, este año era el idóneo para hacer este viaje. Y, a pesar de todos los días y aunque parezca extraño, tengo ganas de volver a mi pequeña rutina. Hogar, dulce hogar, que dicen. 
Si me habéis seguido hasta aquí, gracias. Como siempre, y fuera de un diario, continuare con mis tareas literarias y con nuevos proyectos de cara al nuevo curso que llegara de aqui poco. Buen verano a todos!

MSM