lunes, 1 de agosto de 2011

Diari/o d'/e una colombiana (Dia 1)


3/4 de quatre (15.45h) de l'1 d'agost, i aprofito l'Internet de l'aeroport per començar a narrar una gran aventura. No he dormit gaire expressament per fer-ho a l'avió, ja que em fan una mica de por (tot i haver viatjat molt fa anys). Però vamos, que m'hauré de distreure d'una altra manera perquè quan arribi allà hauré de dormir, ja que serà de nit.
Dues hores de retard. Ens ho hem d'agafar bé. I així ho estem fent perquè no tenim pressa. Cap ni una, sinó gaudir cada moment. Ara només toca esperar a pujar a l'avió.
M'encanten els aeroports. I ho he dit en una entrada del blog anterior: l'anar i venir de la gent, les seves destinacions, els seus orígens, tots amb un destí o un principi, o simplement donant voltes perduts entre les botigues, dinant alguna cosa més bona que la dels avions (per normal general). M'agradaria treballar-hi.
La veritat és que no estic nerviosa. Ben al contrari, molt tranquil·la i fent un exercici de practicum i relax de la meva ment important. Segurament quan arribi allà tot comenci a aflorar. A poc a poc...

****

Las cuatro menos cuarto (15.45h) del 1 de agosto, y aprovecho Internet del aeropuerto para comenzar a narrar una gran aventura. No he dormido mucho expresamente para hacerlo en el avión, ya que me dan un poco de miedo (a pesar de haber viajado mucho hace años). Pero vamos, que me tendré que distraer de otra manera porque cuando llegue allí tendré que dormir, ya que será de noche.
Dos horas de retraso. Nos lo tenemos que tomar bien. Y así lo estamos haciendo porque no tenemos prisa. Ninguna, sino disfrutar cada momento. Ahora sólo toca esperar a subir al avión.
Me encantan los aeropuertos. Y lo he dicho en una entrada del blog anterior: el ir y venir de la gente, sus destinos, sus orígenes, todos con un destino o un principio, o simplemente dando vueltas perdidos entre las tiendas, comiendo algo mejor que en los aviones (por normal general). Me gustaría trabajar en uno.
La verdad es que no estoy nerviosa. Por el contrario, muy tranquila y haciendo un ejercicio de practicum y relax de mi mente importantes. Seguramente cuando llegue allí todo empiece a aflorar. Poco a poco ...

MSM