jueves, 13 de enero de 2011

Un viatge a l'interior i als inicis del món

Avui he acabat el llibre d'un GRANDE de tots els temps: "Viatge al poder de la ment", d'Eduard Punset. Què dir-vos d'aquest geni? Llegiu-lo, reflexionem plegats i mireu el seu blog. Per cert! El descobriment que he fet i que m'ha encantat, tot i no relacionar-ho abans, és Elsa Punset, la seva filla. Jo la coneixia de la seva secció a l'Hormiguero de Cuatro (genial!) i no havia atinat que eren familiar super directes! Però fantàstic, com no podia sortir un escriptora com ella tenint un pare així.

Amb aquest llibre Eduard Punset tanca la trilogia sobre la felicitat, l’amor i el poder, les tres claus que mouen el món. Després d’El viatge a la felicitat i El viatge a l’amor, que han apassionat ja mig milió de lectors, l’autor de referència de la divulgació científica al nostre país ens convida a un “viatge íntim al poder de la ment”.
«¿Com han pogut viure, enamorar-se, estimar, treballar com bojos, cuidar els seus fills, milions de persones…, sense saber, de veritat, allò que els succeïa per dins, com funcionava la seva ment?» Donar resposta a aquest enigma fascinant és l’objectiu central d’aquesta obra.