domingo, 3 de abril de 2011

Reflexió de diumenge tarda


Avui em sento inflada, i això que menjo poc. Però sentir-se dona més que mai és el qúe té. Però també tinc fred als peus i només tinc ganes de ser al llit, estirar-me, llegir, mirar la sèrie dels diumenges i... donar per acabada una setmana més. 
I ja som a l'Abril. Com pot ser que el temps passi tan ràpid, tan prest que se'ns escapa de les mans? Te n'adones perquè el gosset aviat fa mig any i està enorme, els cirerers ja comencen a florir, i ja estàs fent llista de llibres per Sant Jordi.
Però el temps és boig. Ahir un dia de ple estiu i demà que tornarà a ploure. Com volen que no ens constipem?
Però que tinguem salut per seguir treballant, gaudint dels petits grans moments amb la gent que estimes i tenir il·lusió per les coses.
Que tingueu una bona setmana!

MSM

PIERO


Ya tenemos a nuestro nuevo apadrinado: Piero, y no, no es italiano. Si no, peruano. John ya llegó a la "mayoría" de edad con la que tienen que ocuparse de su família y de la comunidad. Curiosamente, a Janet, de 11 años, nos la "cambiaron" pronto. Pero bueno, sea como sea, la cuestión es ayudar a quién haga falta.
Y así, hemos empezado a cartearnos ya con este pequeño gracioso y robusto, y que se levanta cada día con la esperanza de tener una oportunidad como cualquier otro.

MSM