martes, 26 de julio de 2011

Agenda i diari


Ja tinc la meva agenda del nou curs. Recordo amb molta emoció i ganes cada vegada que començava el curs escolar, al setembre. M'encantava preparar-me tot el material: la motxilla, l'estoig, els bolígrafs, les llibretes... Ho triava a consciència.
Ja fa temps que he deixat de ser petita (a la meva manera) i no vaig a l'escola, però els últims anys m'he comprat una agenda per anar apuntant el meu dia a dia i perquè no se m'oblidin les coses (des de fa uns anys que la meva memòria és un desastre, per segons què). Malgrat las noves tecnologies i la nova vida 2.0 que portem, jo sóc d'escriure en bolígraf o llapis. Això no s'ha de perdre!
Doncs bé, aquest any, he avançat una mica aquest inici de curs i ja tinc la meva nova agenda! Estic molt contenta perquè, així com aquest any està sent de canvis (bàsicament interiors), la meva agenda no podia ser menys. Ja no és la típica Finocam mini de tapa tova dels últims cinc o més anys, sinó que m'he decidit per una de tapa dura, amb motius florals elegants brillants (com aquelles típiques llibretes de caire indi).
I no només això, sinó que, a més, he agafat complexe de Bridget Jones i tornaré a escriure un Diari, com quan era petita. Per això, també m'he comprat una llibreteta de tapa dura amb motius parisencs. Tot i que el meu blog ja és una manera de despullar-me davant vostre, algunes coses me les quedaré per a mi i la meva salut personal :P. Qui sap si algun dia en surt un llibre de tot això...

MSM