domingo, 31 de julio de 2011

Scaramouche...

Un taller de Juliol que ha desembocat en una presentació del concert dramatitzat de We Will Rock You al Teatreneu de Barcelona. L'Scaramouche ha pujat a un escenari a complir una de les seves petites il·lusions: formar part d'un musical. En petit format, perquè s'ha de començar per algun lloc. I en la millor companyia i envoltada de professionals que han fet un sobreesforç perquè tot sortís bé. I malgrat els problemes tècnics, així ha estat. Un concert fet amb molt d'amor, i una nova experiència a la butxaca.

MSM

CARMEN


Feia més de deu anys que no prepitjava un gran teatre per presenciar una òpera. I ahir no podia faltar a la cita de CARMEN al Liceu de Barcelona. Una posada en escena transgressora i pura, l'Espanya de fa cincuanta anys; allunyada totalment de la vella Andalusia i el folklore, i amb total llibertat pels actors; més moderna, més gamberra. Més de cent persones sobre l'escenari, deu Mercedes antics, un toro Osborne de 5 o 6 metres d'alçada, i una música única i de sempre.
Tres hores d'espectacle, en francès i subtítols en català que passen volant. I els aplaudiments d'un públic culte i lliurat a un tràgic final. Molt recomanable.
I primera vegada que trepitjava el Gran Liceu de Barcelona. I tan Gran. Però tan acollidor alhora.

MSM