lunes, 25 de octubre de 2010

De "Regreso al futuro" a la tornada al passat d'Hispania


La meva pel·lícula preferida des de sempre! Tot un clàsic que ja ha fet un quart de segle! Com passa el temps!!! Al 1985 jo només tenia tres anys, però no va ser fins que era una petita adolescent escolar que em vaig marcar Michale J. Fox com el meu actor preferit. I gràcies, precisament, a aquesta trilogia fantàstica, boja, divertida, que juga amb un tema recorrent com és el viatge en el temps. Com un Delorean podia arribar als 140 km/h i viatjar a l'any que li deies???? Una mica surrealista, sí; però tota una aposta per a l'època en què es va fer. Si no us l'heu vist, us la recomano!!!


I no em podia deixar de comentar una tornada al passat en tota regla, i de quina manera! Una gran superproducció espanyola de la mida d'una superproducció americana: Hispania s'estrena en una època on les sèries de producció pròpia van en auge i potencien la seva qualitat.

Un primer capítol amb uns primeríssims actors (Homar, de Armas, Olmedo, Ballesta, Enríquez...), una ambientació espectacular i la història d'una llegenda, d'una venjança, d'un poble contra tot un imperi. Pinta molt bé, la veritat. A veure com segueix.