sábado, 19 de febrero de 2011

Crònica d'un acte amb famosos


Dijous van tenir lloc a Barcelona els premis Zapping atorgats per Telespectadors Associats de Catalunya. Un acte en què vaig fer de voluntària i, com bé diu el nom, a disposar que per això estem! Que una noia amb dues carreres, un màster i un parell de cursos acabi servint menjar a gent coneguda, no té preu. Només per veure a prop gent a qui admires i que t'agraden.
Primer vaig ser a Premsa, acreditant els mitjans de comunicació: per davant meu van passar Cristina Pedroche (Sé lo que hicisteis, La Sexta) acompanyada d'una redactora i un càmera; Romina Belluscio (Tonterias las justas, Cuatro), ambdues a la caça amb el seu particular estil; reporters de TV3 (també informatius, feien connexió en directe), TVE, redactors de Lecturas, Pronto, etc.
Després d'estar cinc minuts al guardarropia (mentre lliuraven els premis, per tant, no hi havia ningú i m'ho estava perdent) ja va tocar fer de cambrera per procurar que les taules amb els més VIPS no els faltés de res. Una safata demanada per Lorenzo Quinn (que dius, què hi pinta? Doncs sí, hi era!), pendent que a Mercè Sampietro i Gracia Olayo (Rosa Ruano de Los protegidos) no els faltés de res, tampoc a dirigents del CAC (Consell Audiovisual de Catalunya) i mirant de lluny la taula dels de TV3 (Sergi Mas, Albert Om, Tomàs Molina) no sé benbé perquè.
I, per últim, a la caça de famosos per fer-me la foto. Però no VIPS qualsevol, sinó aquells a qui admiro i m'encanten i sóc fan de les sèries en què actuen: Emilio Gutiérrez Caba (Vicente Cortázar en Gran Reserva), Gracia Olaya (la veïna cotilla de Los Protegidos) i la presentadora de diversos programes a Cuatro, Luján Argüelles. Tots super simpàtics, amables i propers. Bravo! Ja no em vaig atrevir a ningú més :P
I un fi de festa amb una copeta a Ribelino's on, finalment, no hi havia cap VIP. Però, per a vips, nosaltres!Així que, anirem treien el cap en aquest tipus d'actes, a veure si algun dia cau alguna cosa.

MSM

No hay comentarios: