sábado, 1 de enero de 2011

El Secret de començar un nou any...


En la solitud de casa meva, entre aquestes parets, inmersa en els meus pensaments mentre escric al meu portàtil i escolto música del Youtube, un nou any ha començat. I la nit crucial ha passat com qualsevol altra, això no em preocupa. Res a canviat: tot segueix al seu lloc. És una nit més! Tampoc cal donar-li tanta trascendència. De fet, no recordo cap Nit de Cap d'Any que hagi estat GENIAL. La majoria no han estat "satisfactòries" per diverses raons però bé, estic segura que la d'aquest any que comença serà diferent.

Primer dia de l'any, i no he estat la primera a donar a llum i sortir per la tele. Quina gràcia, no? I quin "agobio"!!. Buff. Bé, però el que us volia comentar en aquest primer dia del 2011 és sobre una lectura que ha canviat la ment de milions de persones arreu del món. Fa temps que en sentia a parlar però mai m'havia parat a adquirir-lo. Tothom deia que era una passada, que era una manera de veure la vida des d'una altra perspectiva, un estil de vida, consells per ser més feliç, més optimista, etc. Així que el vaig afegir a la meva llista de llibres per comprar i e el Pare Noel me l'ha portat! 

El Secret. Me l'he llegit en dos dies. És complicat fer-ne cas però la veritat és que té raó, tot i que sembla difícil de creure. El Secret és la Llei de l'atracció: el que dónes, reculls; el semblant atreu al semblant; si penses coses bones, la vida te les tornarà; si penses en negatiu, només fas que atraure allò negatiu a la teva vida; els somnis (absolutament tots) es poden fer realitat sempre i quan hi creguis cegament, visquis com si ja els haguessis aconseguit, els visualitzis; tothom es mereixedor que li passin coses bones; n'hi ha per a tothom. Només has de fer tres coses: demanar, tenir fe i rebre (deixar rebre). Perquè podem desitjar molt una cosa però bloquejar-la, inconscientment, amb les nostres accions. 

Si he de fer cas d'aquest llibre, ara entenc moltes de les coses que m'han passat a la vida. Així que ara estic fent tot el que hi diu, a veure si funciona! Us convido a què el llegiu, a què hi feu una ullada, a veure què en penseu. Per a més informació: http://www.thesecret.es/.

MSM

1 comentario:

Nites dijo...

Doncs aleshores l'afegiré a la llista dels Reis, a veure si encara estic a temps!
Petons!