domingo, 1 de marzo de 2015

La família Von Trapp


Una petita gran companyia de teatre musical representa una de les pel·lícules més conegudes de tots els temps: Somriures i llàgrimes. I, per primera vegada, en català. Una obra deliciosa per a tots els públics que podran disfrutar d'un espectacle familiar, proper, íntim. L'escenografia fa que actors i públic conflueixin entre la història i les seves cançons, tan conegudes pels més grans, tan màgiques per als més petits. Tot i el dur rerefons polític, les emocions, l'humor i les divertides coreografies omplen de vida el Teatre Gaudí de Barcelona, on cada espectador se sent part d'aquest bonica història. Hi podreu veure des d'actors amb molta trajectòria fins a petites grans promeses que no us deixaran indiferents. 

És un clar exemple de que no calen grans produccions per oferir qualitat, i de que la dignitat musical no està renyida amb la il·lusió dels qui comencen (amb l'empenta i l'ajuda dels veterans).

Molt recomanable. No us la podeu perdre! Ja han prorrogat diverses vegades, i teniu fins el 22 de març.

MSM      

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!
Podries contestar al comentari que et vàren fer: http://elmeupuntdellibre.blogspot.com.es/2010/11/la-riera-i-jo-de-figurant.html
?
Moltes gràcies i bon blog!!

Mulashak dijo...

Hola,
Acabo de contestar allà! No recordo l'agència. Fa molts anys... Sorry!

Anónimo dijo...

I com vas aconseguir sortir de figurant? Gràcies de totes maneres!!! :)