martes, 30 de agosto de 2011

Quan som petits


Som herois que lluitem pels nostres somnis, que ens enfadem i ens sorprenem de coses que no esperàvem, que volem una cosa i anem a per ella, que ens enamorem per primera vegada. I que fem de la nostra colla d'amics el més important a l'estiu.
Herois és un cant a tots aquests sentiments, a l'amistat i a com n'és d'important no oblidar tots els bons moments viscuts perquè, sense avís, ens poden salvar la vida.
Molt recomanable!

Sinopsi:
Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, tot i la seva oposada forma de viure, connectarà i acabarà recordant l’època més mítica i emotiva de la seva infància: l’últim estiu que va passar amb la seva colla. Rememoraran així qui eren de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es van sentir herois, lluitant per guanyar aquella cabanya màgica que havia de concedir-los-hi tots els desitjos.

Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i, finalment, hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut entre ell i la noia.

MSM

No hay comentarios: