viernes, 17 de junio de 2011

Coses que dèiem avui


Una obra de teatre, tres històries. Dures però divertides. Divertides per la cruesa de les seves situacions, d'aquelles escenes tan normals avui dia, lamentablement. O no? Perquè segons com un es miri les coses, poden ser tan vanals i clares com terribles i incomprensibles. Uns sketchos que fins i tot poden ser violents (verbalment) però que et deixen amb una profunda reflexió de la vida, on ens hi podem sentir reflectits. No és cruel riure's del patiment dels altres? El món és així de boig. Totalment recomanable!

Sinopsi:
Nascut de la complicitat sorgida entre l'autor nord-americà Neil LaBute i l'actriu i traductora Cristina Genebat durant el curs que va impartir el dramaturg al'Obrador d'Estiu 2009, Things that we said today és el títol d'una cançó dels Beatles i també de aquest espectacle, que recull tres peces breus, inèdites, de LaBute: Helter Skelter, Romanç i The Fúries.
En Helter Skelter, una parella sopar en un restaurant 'chic' i encantador. Tot sembla anar bé fins que ens assabentem que ella ha descobert que el seu marit li és infidel... amb la seva germana. En Romanç, dos personatges gays que havien mantingut una relació de parella ja fa algun temps es retroben després d'anys sense veure's. Finalment, a The Fúries, Paula cita Jimmy per explicar la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen quan Jimmy es presenta amb la seva germana, una germana molt especial.
Tres peces breus. Tres situacions íntimes, tenses, delicades o decididament violentes sotmeses a una incòmoda exposició pública. Director: Julio Manrique.

No hay comentarios: