domingo, 30 de enero de 2011

La representació és a punt de començar!


Senyores, senyors, l'obra que veuran a continuació va tenir molt d'èxit ara fa uns anys. Es va estrenar l'any 1996 a l'Off Broadway, ha batut tots els records del teatre musical independent nord-americà amb més de 4.500 representacions, i s'ha estrenat a més de 400 ciutats de tot el món: "T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré".
En aquesta ocasió, la representen joves de la companyia T-Atrevits, de Parets del Vallès, l'objectiu de la qual és fer teatre amateur i anar per tot Catalunya, a diversos concursos i mostres, com aquesta. El millor és que tres dels seus membres són companys meus del cor de Gospel i, d'alguna manera, me'n sento molt i molt orgullosa, tot i el poc temps que fa que els conec. Canten i actuen com a professionals que comencen a ser, com a professionals que ja són.
L'espectacle mostra les interioritats del món de la parella. És una visió subtil i fresca d'experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el noviatge, el matrimoni, l'arribada dels fills o la crisi dels quaranta. És l'oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals. L'obra és fantàstica, la gaudiran moltíssim i se sentiran molt i molt identificats en moltes de les situacions. Deixaran anar més d'un somriure còmplice, segur.
Per cert, se m'oblidava, apaguin els seus telèfons mòbils. Els recordem que no està permès fer fotografies durant la funció i que hi haurà un descans de quinze minuts. Moltes gràcies!

MSM